Markah 8.86
Iklan
Tanda
8 orang telah menanda

Noblesse

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Noblesse di TapawSub. Jika ingin berkongsi Noblesse, sila gunakan pautan asal.
노블레스
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Noblesse Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Noblesse

The “Noblesse” Cadis Etrama di Raizel, juga dikenali sebagai “Rai,” telah didaftarkan di Sekolah Menengah Ye Ran oleh hambanya Frankenstein untuk kekal tersembunyi daripada pemandangan Union, sebuah organisasi misteri untuk darah Rai. Rai memulakan kehidupannya sebagai seorang pelajar, membiasakan dirinya dengan rakan sekelasnya dan aktiviti harian manusia. Walau bagaimanapun, kehidupan barunya jauh dari aman, dan Rai tidak lama lagi terpaksa menyelamatkan rakan-rakan barunya daripada tangan Kesatuan yang telah menculik mereka.

Sementara itu, M-21—seorang ejen Kesatuan menjadi penyangak semasa operasi menyelamat Rai—menyertai kakitangan keselamatan Sekolah Tinggi Ye Ran selepas cadangan pengarah sekolah itu, yang kebetulan tidak lain adalah Frankenstein sendiri. Pada zahirnya, M-21 adalah pekerja yang prima dan wajar, tetapi sebenarnya dia dibelenggu oleh bekas hubungannya dengan Kesatuan dan akibat yang tidak dapat dielakkan daripada mengkhianati organisasi.

Untuk merumitkan lagi keadaan, Nobles Regis K. Landegre dan Seira J. Loyard mendaftar di sekolah yang sama untuk menyiasat Noblesse. Semasa Kesatuan menjalankan pemburuan untuk M-21 untuk mengeluarkan petunjuk mengenai ejen mereka yang hilang, Rai terpaksa menyembunyikan identitinya sambil melindungi semua yang dia sayang.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Noblesse

Batch Episod 1-13

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *