Markah 8.60
Tanda
8 orang telah menanda

Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Ookami Kodomo no Ame to Yuki di TapawSub. Jika ingin berkongsi Ookami Kodomo no Ame to Yuki, sila gunakan pautan asal.
Wolf Children, The Wolf Children Ame and Yuki, おおかみこどもの雨と雪
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2012 Durasi: 1 hr. 57 min. Jenis: Episod: 1 Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Ookami Kodomo no Ame to Yuki Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Hana adalah seorang pelajar yang jatuh cinta dengan serigala jadian seperti dalam cerita dongeng. Tiga belas tahun selepas kisah cintanya dengan serigala jadian, dia melahirkan dua orang anak, Yuki (yang bermaksud salji) dan Ame (yang bermaksud hujan).

Pada mulanya Hana dan keluarganya tinggal di bandar dengan berhati-hati demi untuk menyembunyikan keluarganya yang merupakan “serigala jadian”. Namun, apabila suaminya meninggal dunia Hana mula bergelut untuk tinggal di bandar dan mengambil keputusan untuk berpindah ke kawasan luar bandar yang jauh dari kehidupan bandar mereka sebelum ini.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Ookami Kodomo no Ame to Yuki

Wolf Children

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *