Markah 8.21
Iklan
Tanda
4 orang telah menanda

ReLIFE: Kanketsu-hen

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan ReLIFE: Kanketsu-hen di TapawSub. Jika ingin berkongsi ReLIFE: Kanketsu-hen, sila gunakan pautan asal.
ReLIFE Final Arc, ReLIFE 完結編
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 23 min. per ep. Jenis: Episod: 4 Penterjemah: Lockmind Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun ReLIFE: Kanketsu-hen Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis ReLIFE: Kanketsu-hen

Selepas menghidupkan semula kehidupan seorang pelajar sekolah menengah iaitu Ryou Yoake melalui percubaan ReLIFE, Arata Kaizaki yang berusia 27 tahun tidak percaya betapa cepatnya dia telah mengubahnya. Dia telah mula melihat dunia melalui perspektif berbeza yang telah dia lupakan sepenuhnya ketika dewasa. Dia telah berkawan dan menjalin hubungan yang mendalam dengan setiap seorang daripada mereka. Walaupun begitu, Ryou Yoake tetap menyangka bahawa semua percubaan itu hanyalah ilusi, selepas percubaannya tamat, dia akan dilupakan oleh mereka semua.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun ReLIFE: Kanketsu-hen

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Siri Berkaitan

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *