Fall 2022

Blue Lock

8bit
24 episodes · Siri Telah Tamat Blue Lock, ブルーロック
8.47

Selepas kekalahan teruk di Piala Dunia 2018, pasukan Jepun cuba menilai semula skuad kebangsaan mereka. Apa sebenarnya yang hilang? Seorang penyerang, atau seseorang yang boleh membimbing mereka untuk menang.

Persatuan Bolasepak Jepun amat serius untuk melahirkan penyerang yang kemaruk akan gol dan kemaruk pada kemenangan. Untuk itu, mereka telah mengumpul 300 pemain terbaik Jepun.

 

Kredit:

Niee Senpai – TL, EDITOR, QC, ENCODER

Hebi-rulez – TLC, QC, KARA, ENCODER

Bocchi the Rock!

CloverWorks
12 episodes · Siri Telah Tamat
8.91

Seorang pelajar sekolah tinggi penyendiri yang gemar bermain gitar menyertai sebuah kugiran rock dan mula membuang sifat pemalunya secara perlahan-lahan.

Chainsaw Man

MAPPA
12 episodes · Siri Telah Tamat Chainsaw Man, チェンソーマン
8.82

Impian Denji sangatlah sederhana untuk hidup aman, bahagia dan luangkan masa bersama gadis yang dia suka. Namun, realitinya jauh dari jangkaan kerana Denji dipaksa oleh yakuza untuk menghapuskan Devil (Iblis) untuk melunaskan hutang yang ditinggalkan oleh orang tuanya.

Menggunakan Devil peliharaannya iaitu Pochita sebagai senjata, dia bersedia melakukan apa sahaja.

Malangnya, hidupnya menjadi lebih menyedihkan apabila dia dikhianati oleh seseorang yang dia sangat percaya. Kini dengan kuasa Devil dia dalam dirinya, Denji menjadi manusia baru: Chainsaw Man!

Kredit:

Baumkuchen21 – TL
Staffku (TBS) – KFX, QC, TM, TS
Niee Senpai – TLC, ED QC, ENC, LYR

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!

Nexus
20 episodes · Siri Telah Tamat The Eminence in Shadow, Shadow Garden, 陰の実力者になりたくて!
7.82

Hero luar biasa dan penjahat yang sekejam iblis adalah karakter kegemaran ramai, tapi tidak bagi Kagenou. Dia nak jadi dalang sebenar untuk segalanya, dan pemacu muslihat keseluruhan cerita. Namun dia gagal mencapai matlamat itu dalam hayatnya di zaman Jepun moden. Tapi setelah dijelmakan semula di dunia magik, dia akan tunjukkan Eminens Dalam Bayangan sebenar!

Mob Psycho 100 III

Bones
Unknown episodes · Siri Telah Tamat Mob Psycho 100 III, Mob Psycho 100 3rd Season, Mob Psycho Hyaku, Mob Psycho One Hundred, モブサイコ100 III
8.67

Musim ketiga Mob Psycho 100.

Muv Luv Alternative 2nd Season

FLAGSHIP LINE, Graphinica, Yumeta Company
12 episodes · Siri Telah Tamat マブラヴ オルタネイティヴ
6.56

Kisah tentang ikatan antara mereka yang berjuang, dalam dunia yang melampaui batasnya. Di salah satu dunia selari yang tidak terkira banyaknya yang wujud sepanjang ruang masa, manusia telah berperang selama berdekad-dekad menentang BETA, penceroboh luar angkasa yang bermusuhan, menggunakan mesin pejuang humanoid yang dipanggil Pejuang Permukaan Taktikal. Ini adalah kisah bagaimana manusia hidup dan mati ketika berada di ambang kepupusan…

Noumin Kanren no Skill bakka Agetetara Nazeka Tsuyoku Natta.

Studio A-CAT
12 episodes · Siri Telah Tamat I've Somehow Gotten Stronger When I Improved My Farm-Related Skills, 農民関連のスキルばっか上げてたら何故か強くなった。
6.59

Al Wayne, seorang pemuda yang berhasrat untuk menjadi petani terkemuka, telah memperhalusi kemahiran bertaninya dan akhirnya mencapai tahap maksimum. Tapi, sebaik sahaja dia mencapai kemuncak kemahiran bertani, entah kenapa hidupnya mula berubah secara drastik.

Shinobi No Ittoki

Troyca
12 episodes · Siri Telah Tamat 忍の一時
6.84

Selepas terselamat daripada serangan puak Kouga saingan, Ittoki Sakuraba, seorang budak lelaki biasa, mendapati bahawa dia adalah pewaris ke-19 ninja Iga. Ittoki belajar menjadi ninja puak Iga dan menyertai perang antara puak Iga dan Kouga.

Spy x Family Part 2

CloverWorks, Wit Studio
13 episodes · Siri Telah Tamat SPY×FAMILY
8.81

Bahagian kedua untuk anime Spy x Family.

Tensei shitara Ken Deshita

C2C
Unknown episodes · Siri Telah Tamat Reincarnated as a Sword, I became the sword by transmigrating, TenKen, 転生したら剣でした
7.15

Hero dalam Tensei shitara Ken deshita berbeza daripada watak utama siri isekai lain kerana dia menjelma semula sebagai sebilah pedang. Dia bertemu dengan seorang gadis bertelinga kucing bernama Fran yang panik melarikan diri dari buruan raksasa. Mereka bersatu untuk mengalahkan raksasa itu, dan saling berkenalan.

Oleh kerana hero tak ingat namanya dalam hayat lalu, Fran mencadangkan nama Tok Guru kepadanya. Kemudian, mereka berdua memulakan pengembaraan untuk membela nasib orang tertindas dan menegakkan keadilan!

Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau

EMT Squared
13 episodes · Siri Telah Tamat
6.95

Di antara semua binatang yang berkeliaran di dunia, terdapat jenis unik spesies muktamad yang mempunyai kekuatan besar dan kehebatan ajaib yang dianggap berada di puncak skala kuasa. Oleh itu, ramai manusia mendambakan kebolehan mereka, membawa beberapa spesies ini ke ambang kepupusan.

Sebagai penjinak binatang, Rein Shroud boleh menggunakan bantuan pelbagai haiwan untuk banyak tugas, seperti peninjauan dan logistik. Berdasarkan kemampuannya, dia menyertai parti yang diketuai oleh wira keji dan manipulatif Arios Orlando, hanya untuk dibuang negeri selepas enam bulan kerana ketidakbergunaannya sebagai kelas yang tidak berperang.

Walau bagaimanapun, tanpa disedari oleh pasukan yang membuangnya, Rein adalah pengecualian dalam kalangan penjinak binatang. Potensinya menjadi jelas apabila dia bertemu Kanade dengan semangat kucing yang juga merupakan salah satu spesies yang paling hebat dan dapat menjalin kontrak dengannya. Dengan Kanade di sisinya, Rein memulakan perjalanannya sebagai pengembara, terus meningkat pangkat dan bertemu lebih banyak spesies muktamad di sepanjang jalan.