Markah 6.95
Tanda
6 orang telah menanda

Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau di TapawSub. Jika ingin berkongsi Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau, sila gunakan pautan asal.
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2022 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Adli Penterjemah: Adli Dipos Oleh: Adli Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau

Di antara semua binatang yang berkeliaran di dunia, terdapat jenis unik spesies muktamad yang mempunyai kekuatan besar dan kehebatan ajaib yang dianggap berada di puncak skala kuasa. Oleh itu, ramai manusia mendambakan kebolehan mereka, membawa beberapa spesies ini ke ambang kepupusan.

Sebagai penjinak binatang, Rein Shroud boleh menggunakan bantuan pelbagai haiwan untuk banyak tugas, seperti peninjauan dan logistik. Berdasarkan kemampuannya, dia menyertai parti yang diketuai oleh wira keji dan manipulatif Arios Orlando, hanya untuk dibuang negeri selepas enam bulan kerana ketidakbergunaannya sebagai kelas yang tidak berperang.

Walau bagaimanapun, tanpa disedari oleh pasukan yang membuangnya, Rein adalah pengecualian dalam kalangan penjinak binatang. Potensinya menjadi jelas apabila dia bertemu Kanade dengan semangat kucing yang juga merupakan salah satu spesies yang paling hebat dan dapat menjalin kontrak dengannya. Dengan Kanade di sisinya, Rein memulakan perjalanannya sebagai pengembara, terus meningkat pangkat dan bertemu lebih banyak spesies muktamad di sepanjang jalan.

Watak & Pengisi Suara

Kanade Main
Waki, Azumi Japanese
Tania Main
Ookubo, Rumi Japanese
Shroud, Rein Main
Chiba, Shouya Japanese
Sora Supporting
Tanaka, Minami Japanese
Runa Supporting
Sashide, Maria Japanese
Nina Supporting
Kouno, Marika Japanese
Holly, Tina Supporting
Ichimichi, Mao Japanese
Stella Supporting
Takahashi, Rie Japanese
Orlando, Arios Supporting
Mina Supporting
Koga, Aoi Japanese
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Yuusha Party wo Tsuihou sareta Beast Tamer, Saikyoushu no Nekomimi Shoujo to Deau

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *