Markah 8.52
Tanda
15 orang telah menanda

Shingeki no Kyojin

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki no Kyojin di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki no Kyojin, sila gunakan pautan asal.
Attack on Titan, AoT, 進撃の巨人
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2013 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 25 Penterjemah: Ripman Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki no Kyojin Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.
Siri ini dikategorikan sebagai 'dewasa' kerana mengandungin unsur kekerasan, darah, seksual atau bahasa yang tidak baik yang mungkin tidak sesuai untuk penonton di bawah umur. Pihak TapawSub tidak akan bertanggujawab dengan apa yang berlaku.

Sinopsis Shingeki no Kyojin

Berabad-abad yang lalu, manusia telah disembelih dengan kejam dan hampir pupus oleh makhluk humanoid yang dahsyat yang dipanggil gergasi, memaksa manusia untuk bersembunyi dalam ketakutan di sebalik tembok berpusat yang besar. Apa yang membuatkan gergasi ini benar-benar menakutkan ialah cita rasa mereka terhadap daging manusia tidak lahir daripada kelaparan tetapi apa yang dilihat didorong oleh keseronokan. Untuk memastikan kelangsungan hidup mereka, saki-baki umat manusia mula hidup dalam halangan tembok, mengakibatkan seratus tahun tanpa satu pun pertemuan gergasi. Walau bagaimanapun, ketenangan yang rapuh itu tidak lama lagi hancur apabila para gergasi berjaya menembusi tembok luar yang kononnya tidak dapat ditembusi, menghidupkan semula perjuangan untuk terus hidup melawan kekejian yang memakan manusia.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki no Kyojin

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episode 13

Episod 14

Episod 15

Episod 16

Episod 17

Episod 18

Episod 19

Episod 20

Episod 21

Episod 22

Episod 23

Episod 24

Episod 25

Batch

Komen

  1. Saqif says:

    Hi, mohon admin tapawsub ajar cara download anime Attack on Titan sbb saya try tekan GD tapi link biru tak keluar. Thank u 🙏

    1. Mr. Labu says:

      guna mirrored.to, zippy dgn gd link dah mati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *