Markah 7.65
Iklan
Tanda
49 orang telah menanda

Kakkou No Iinazuke

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kakkou No Iinazuke di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kakkou No Iinazuke, sila gunakan pautan asal.
カッコウの許嫁
Status: Telah Tamat Studio: , Diterbitkan: Apr 24, 2022 Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 24 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kakkou No Iinazuke Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kakkou No Iinazuke

Nagi Umino dan Erika Amano, pelajar sekolah menengah yang rajin belajar dan bintang media sosial, tidak mempunyai apa-apa yang menghubungkan mereka bersama-sama—sehingga mereka mengetahui bahawa mereka telah ditukar semasa lahir. Apabila berita mengejut itu didedahkan kepada kedua-dua keluarga mereka, ibu bapa mereka dengan cepat membuat cadangan tanpa pengetahuan Nagi mahupun Erika: untuk memulihkan mereka berdua kepada keluarga yang sah dan memastikan kebahagiaan semua orang, mereka berdua harus bertunang. Apabila dimaklumkan mengenai perkara ini, Nagi dan Erika pantas menolak rancangan yang tidak masuk akal itu, enggan mengikut kehendak ibu bapa mereka. Tetapi, dengan tiada pihak yang sudi berundur, hanya masa yang boleh menentukan ke mana hubungan mereka akan pergi.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kakkou No Iinazuke

Batch Episod 1-24

1080p

Komen

 1. Afiq says:

  Min , Kakkou No Iinazuke. Error code fail

  1. Baumkuchen21 says:

   Ok noted

 2. Fatal says:

  Min boleh tolong perbesarkan tak sub dia? kecil sangat la nak baca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *