Markah 7.21
Iklan
Tanda
12 orang telah menanda

Spy Classroom

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Spy Kyoushitsu di TapawSub. Jika ingin berkongsi Spy Kyoushitsu, sila gunakan pautan asal.
スパイ教室
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Jan 06, 2023 Durasi: 26 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Spy Kyoushitsu Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Spy Kyoushitsu

Selepas perang yang mengerikan mendatangkan malapetaka kepada rakyat umum, kerajaan dunia beralih kepada taktik yang lebih sukar difahami untuk meneruskan agenda mereka—perang yang berlaku dalam bayang-bayang. Lily, seorang gadis cantik dengan kunci putih, adalah pelajar di salah satu daripada banyak institusi yang melatih belia menjadi pengintip yang berkebolehan. Malangnya, walaupun mendapat markah yang baik dalam peperiksaan bertulis, dia hanya berjaya hampir tidak lulus praktikalnya. Tanpa kemahiran dunia sebenar untuk diperkatakan, harapannya untuk bergraduat adalah suram—sehingga dia ditawarkan peluang untuk menyertai pasukan misteri “Tomoshibi” dan mengambil bahagian dalam Misi Tidak Boleh Dilalui. Teruja dengan prospek bekerja dengan golongan elit, Lily dengan penuh semangat menerimanya. Walau bagaimanapun, dia terkejut apabila dia tiba di Istana Kagerou dan tujuan sebenar Tomoshibi dan keadaannya yang tiada harapan terbongkar. Disertai oleh pengintip wanita lain yang bermasalah bersama seorang lelaki muda misteri yang menerajui operasi itu, Lily menyedari bahawa ini bukanlah pelarian ideal yang digambarkannya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Spy Kyoushitsu

Batch Episod 1-12

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *