Markah 7.46
Tanda
8 orang telah menanda

SSSS.Dynazenon

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan SSSS.Dynazenon di TapawSub. Jika ingin berkongsi SSSS.Dynazenon, sila gunakan pautan asal.
SSSS.DYNAZENON
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Malay Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun SSSS.Dynazenon Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis SSSS.Dynazenon

Suatu hari selepas sekolah, pelajar sekolah menengah tahun satu Yomogi Asanaka terserempak dengan seorang lelaki yang kelaparan di bawah jambatan. Memperkenalkan dirinya sebagai Gauma, hanyut aneh memberitahu Yomogi bahawa dia adalah “pengguna kaiju”, seseorang yang berurusan dengan “kaiju”—raksasa yang membawa bahaya kepada bandar dan penduduknya. Pada petang berikutnya, Yomogi terserempak dengan Gauma dan rakan sekelasnya Yume Minami. Pada masa yang sama, kaiju muncul di kawasan berpenduduk di bandar. Disebabkan kekurangan pengalaman Gauma mengawal kaiju, dia mengeluarkan objek misteri dari kantung bercahaya, memanggil robot gergasi yang dikenali sebagai Dynazenon. Memerlukan kerjasama empat orang, mecha mengheret Gauma, Yomogi, Minami dan Koyomi Yamanaka—seorang penganggur yang berkeliaran di jalanan—ke dalam kokpitnya. Pertemuan mereka dengan kaiju menandakan permulaan jalinan mereka dengan eugenik kaiju—pengguna kaiju yang memanipulasi kaiju dengan niat jahat—dan usaha mereka untuk mengeluarkan potensi penuh Dynazenon.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun SSSS.Dynazenon

Batch Episod 1-12

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *