Markah 6.81
Iklan
Tanda
25 orang telah menanda

Tensei Kenja No Isekai

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tensei Kenjya no Isekai Life di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tensei Kenjya no Isekai Life, sila gunakan pautan asal.
転生賢者の異世界ライフ ~第二の職業を得て、世界最強になりました~
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Jul 04, 2022 Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21, LZM Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tensei Kenjya no Isekai Life Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tensei Kenjya no Isekai Life

Yuuji Sano, seorang pekerja syarikat kulit hitam, dipanggil ke dunia lain sambil menyelesaikan kerjanya di rumah. Profesionnya di dunia lain, Monster Tamer, dianggap sebagai pekerjaan yang menyukarkan untuk menjadi pengembara. Walau bagaimanapun, terima kasih kepada beberapa lendir yang dia temui, yang membaca beberapa buku ajaib, dia mendapat kuasa ajaib dan profesion kedua, Sage. Yuuji memperoleh kuasa yang luar biasa, tetapi adakah dia sedar akan kekuatannya? Membuta tuli menjadi tiada tandingan dan terkuat di dunia!

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tensei Kenjya no Isekai Life

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *