Markah 8.35
Tanda
30 orang telah menanda

Tenki no Ko

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tenki no Ko di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tenki no Ko, sila gunakan pautan asal.
Weathering With You, 天気の子
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 1 hr. 52 min. Jenis: Episod: 1 Penterjemah: Niee Senpai, Reytez Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tenki no Ko Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tenki no Ko

Tokyo ketika ini mengalami hujan lebat yang telah membantut niat penduduk kota. Ditengah-tengah hujan lebat, munculnya seorang pelajar sekolah tinggi yang melarikan diri dari rumah, Hodaka Morishima. Kini, Hodaka perlu mencari kerja untuk meneruskan hidupnya dikota Tokyo. Dan akhirnya dia mendapat kerja di pejabat penerbitan majalah kecil-kecilan yang diusahakan oleh Suga Keisuke.

Pada masa yang masa Hina Amano juga mencari kerja untuk menyara diri bersama adiknya Nagi Amano kerana telah kematian kedua orang tuanya. Bagaikan takdir yang telah ditentukan oleh “Sang Pencipta”, nasib mereka terjalin ketika Hodaka cuba untuk menyelamatkan Hina daripada lelaki hidung belang. Selepas itu, Hodaka mendapati bahawa Hina memiliki kekuatan yang aneh namun luar biasa: kemampuan memanggil matahari dengan berdoa.

Dengan mengambil kira cuaca di kota Tokyo yang kerap hujan, Hodaka mencadangkan Hina untuk menjadi “Gadis Pencerah.”- seseorang yang akan mencerahkan langit hujan untuk orang yang mahukannya. Walaupun begitu, seperti sedia maklum setiap kuasa mesti ada risikonya.

TL, Lyric: Niee Senpai
TLC, QC, Kara, Encode 1080p: Reytez

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tenki no Ko

Weathering With You

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *