Markah 8.14
Iklan
Tanda
18 orang telah menanda

Go-toubun no Hanayome ∬

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Gotoubun no Hanayome 2nd Season di TapawSub. Jika ingin berkongsi Gotoubun no Hanayome 2nd Season, sila gunakan pautan asal.
五等分の花嫁∬
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 8 Jan 2021 Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Gotoubun no Hanayome 2nd Season Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Gotoubun no Hanayome 2nd Season

Melalui bimbingan tekun tutor mereka Fuutarou Uesugi, prestasi akademik kembar lima Nakano menunjukkan tanda-tanda peningkatan, walaupun laluan mereka ke pengijazahan masih sukar. Walau bagaimanapun, apabila mereka terus menyebabkan pelbagai situasi yang melambatkan sebarang tunjuk ajar sebenar, Fuutarou semakin terlibat dengan kehidupan peribadi mereka, seterusnya merumitkan hubungan mereka antara satu sama lain.

Pada nota lain, Fuutarou perlahan-lahan mula menyedari kewujudan kemungkinan hubungan antara dia dan masa lalu yang dia percaya telah dikongsi dengan salah seorang daripada lima gadis itu. Dengan perasaan setiap orang mula berkembang dan bertindih, adakah mereka dapat mengekalkan ikatan mereka dengan ketat dengan perasaan seorang guru dan pelajarnya—atau adakah ia akan menjadi sesuatu yang lain sepenuhnya?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Gotoubun no Hanayome 2nd Season

Batch Episod 1-12

1080p

??

Komen

  1. Meeonn says:

    Doki doki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *