Markah 6.39
Tanda
20 orang telah menanda

Tokyo Ghoul:re 2nd Season

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tokyo Ghoul:re 2nd Season di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tokyo Ghoul:re 2nd Season, sila gunakan pautan asal.
Tokyo Kushu:re, Toukyou Kuushu:re, 京喰種トーキョーグール:re 第2期
Status: Telah Tamat Studio: , Diterbitkan: 2018 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tokyo Ghoul:re 2nd Season Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tokyo Ghoul:re 2nd Season

Selepas tamatnya Operasi Pemusnahan Keluarga Tsukiyama, ahli-ahli Commission Counter Ghouls (CCG) telah berkembang pesat dan berkuasa terus mengejar matlamat mereka untuk menghapuskan setiap ghoul di Jepun. Setelah meletakan jawatan daripada Skuad Quinx, Haise Sasaki yang kini kelihatan tidak berperasaan mula mengambil lebih banyak tugas daripada CCG tanpa mengambil mengira tahap kesukarannya. Walaupun ekspresi kosongnya begitu, ingatan Ken Kaneki muncul semula di Haise, meninggalkannya dalam keadaan konflik dalaman. Sementara itu, tingkah laku barunya yang berhati dingin itu memberi kesan kepada orang di sekelilingnya. Skuad Quinx dibiarkan berantakan, terpaksa menghadapi kematian salah seorang ahli mereka tanpa sokongan bekas mentor mereka sendiri.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tokyo Ghoul:re 2nd Season

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Siri Berkaitan

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *