Markah 7.74
Tanda
18 orang telah menanda

Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu, sila gunakan pautan asal.
Tsukimichi -Moonlit Fantasy-, Tsukimichi: Moonlit Fantasy, 月が導く異世界道中
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: LaXmana Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu

Sebagai sebahagian daripada kontrak misteri yang dipersetujui oleh seorang dewa dan ibu bapanya beberapa tahun lalu, Makoto Misumi mendapati dirinya dihantar ke dunia lain untuk bertemu dewa dan menjadi seorang wira. Walau bagaimanapun, dewa itu menganggap Makoto sebagai “mengerikan”, enggan memerhatikannya dan membatalkan gelaran heroiknya. Dengan menghina dewa itu telah memberinya kebolehan untuk memahami semua bahasa kecuali bahasa manusia sebagai pampasan, dewa itu menghalau Makoto ke pinggir yang paling jauh “tanah terbiar”, jauh dari tamadun manusia.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *