Markah 7.30
Iklan
Tanda
3 orang telah menanda

2.5- Jigen No Ririsa

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan 2.5 Jigen No Ririsa di TapawSub. Jika ingin berkongsi 2.5 Jigen No Ririsa, sila gunakan pautan asal.
2.5次元の誘惑
Status: Masih Disiarkan Studio: Diterbitkan: Jul 05, 2024 Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 24 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun 2.5 Jigen No Ririsa Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis 2.5 Jigen No Ririsa

“Saya tidak berminat dengan gadis sebenar!” Jadi dakwa Okumura, presiden kelab manga sekolah itu. Dia otaku biasa anda, terobsesi dengan watak manga 2D (fiksyen) seksi yang dikenali sebagai Lilliel. Kemudian tahun persekolahan baharu bermula, dan seorang gadis 3D (sebenar!) bernama Ririsa yang minat cosplay menyertai kelab itu. Ririsa meyakinkan Okumura untuk menjadi jurugambarnya—dan teka siapa watak manga kegemarannya? Bukan itu sahaja, Ririsa juga berminat untuk memodelkan barangan fetisy! Sempadan antara 2D dan 3D mula kabur apabila komedi romantis berdarah panas ini terbongkar.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun 2.5 Jigen No Ririsa

Episod 01- Pelajar Baharu Dari Dimensi Lain

1080p

Episod 02-Potensi Kumpulan Cosplay

1080p

Episod 03- Lili X Mari

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *