Markah 5.46
Tanda
6 orang telah menanda

Yakusoku no Neverland 2nd Season

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Yakusoku no Neverland 2nd Season di TapawSub. Jika ingin berkongsi Yakusoku no Neverland 2nd Season, sila gunakan pautan asal.
The Promised Neverland Season 2, 約束のネバーランド
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2021 Durasi: 22 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 11 Penterjemah: Niee Senpai Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Yakusoku no Neverland 2nd Season Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Yakusoku no Neverland 2nd Season

Dikelilingi oleh hutan dan dinding penghalang, Grace Field House dihuni oleh anak – anak yatim yang hidup bahagia bersama, sebagai sebuah keluarga yang besar. Setiap rumah anak yatim, dijaga oleh seseorang yang dikenali sebagai “Mama”. Walaupun mereka perlu mengambil ujian setiap hari, kanak-kanak ini boleh hidup bahagia. Di musim kedua ini, Emma bersama kanak-kanak yang lain cuba untuk melarikan diri dari Grace Field House dan ingin merungkai kewujudan disebalik dinding – dinding besar yang mengelilingi mereka. Apakah ada kehidupan baru diluar dinding tersebut? Ataupun ada kehampaan yang lebih kejam dari sebelum ini?

Penterjemah: Niee Senpai
QC, Kara: Hebi-Rulez

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Yakusoku no Neverland 2nd Season

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *