Markah 6.83
Tanda
1 orang telah menanda

Dagashi Kashi 2

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Dagashi Kashi 2 di TapawSub. Jika ingin berkongsi Dagashi Kashi 2, sila gunakan pautan asal.
Dagashi Kashi 2, Dagashikashi 2, だがしかし2
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2018 Durasi: 12 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Dean Amx Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Dagashi Kashi 2 Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Dagashi Kashi 2

Musim kedua Dagashi Kashi. Di sebuah pekan di pedalaman, terdapat kedai runcit dagashi (gula-gula) yang dikendalikan oleh keluarga Shikada selama sembilan generasi. Kedai Runcit Shikada, sebuah kedai kecil yang menjual gula-gula tradisional Jepun.Namun, walaupun telah dipujuk ayahnya, Kokonotsu Shikada, seorang pelukis manga yang bercita-cita tinggi, enggan mewarisi perniagaan keluarganya.

Semuanya mula berubah dengan ketibaan Hotaru Shidare yang berperangai aneh. Hotaru sedang mencari ayah Kokonotsu, dengan matlamat untuk membawanya kembali bekerja untuk syarikat keluarganya, Shidare Corporation, pengeluar gula-gula terkenal di dunia.

Walaupun Shikada pada mulanya enggan, dia menyatakan bahawa dia akan mengubah fikirannya dengan satu syarat iaitu Hotaru dapat meyakinkan Kokonotsu untuk mengambil alih kedai keluarganya. Maka, begitulah misi Hotaru untuk memberi penjelasan kepada anak lelaki itu tentang kegembiraan sebenar apabila dapat menjaga dagashi yang lazat dan merindukan!

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Dagashi Kashi 2

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *