Markah 7.50
Iklan
Tanda
18 orang telah menanda

Tomo-chan Wa Onnanoko!

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Tomo-chan Wa Onnanoko! di TapawSub. Jika ingin berkongsi Tomo-chan Wa Onnanoko!, sila gunakan pautan asal.
トモちゃんは女の子!
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Jan 05, 2023 Durasi: 23 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Tomo-chan Wa Onnanoko! Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Tomo-chan Wa Onnanoko!

Tomo Aizawa dan Junichirou “Jun” Kubota ialah saudara paling ketat yang pernah anda lihat. Mereka roughhouse dan spar, tetapi melalui tebal dan nipis, mereka telah mendapat belakang satu sama lain. Namun, hanya ada satu masalah kecil: Tomo jatuh cinta dengan Jun! Sejak dia masih muda, Tomo yang tomboy hanyalah seorang daripada lelaki itu; Oleh kerana sifat otaknya yang melampau, Jun tidak menyedari sebarang kemajuannya—walaupun ketika dia mengaku secara jelas. Untuk menambah kecederaan, untuk masa yang lama, dia tidak menyedari bahawa dia adalah seorang gadis. Tomo-chan wa Onnanoko! mengikuti satunk komedi Tomo dan rakan-rakannya ketika dia cuba menarik perhatian Jun dan melarikan diri dari brozon yang terkenal.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Tomo-chan Wa Onnanoko!

Batch Episod 1-13

1080p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *