Markah 7.44
Tanda
11 orang telah menanda

Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody di TapawSub. Jika ingin berkongsi Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody, sila gunakan pautan asal.
劇場版
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 1 Jam 33 minit Musim: Jenis: Episod: 1 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Ripman Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody

Apabila kehidupan berakhir, jiwanya pergi ke tempat peristirahatan terakhirnya yang dikenali sebagai Soul Society. Walau bagaimanapun, jika jiwa dibiarkan mengembara di dunia manusia terlalu lama, ia akhirnya bertukar menjadi “Kosong” rosak yang memakan jiwa lain. Dalam kes sedemikian, roh yang dipanggil “Penuai Jiwa” diperlukan untuk menghapuskan Hollow dan membimbing jiwa yang hilang ke Soul Society.

Ichigo Kurosaki dan Rukia Kuchiki ialah dua Soul Reaper yang biasa berhadapan dengan Hollow yang muncul di Bandar Karakura. Tetapi apabila mereka menghadapi “Blanks” yang bermusuhan—jiwa yang tidak mempunyai ingatan dan kebal terhadap “pengebumian jiwa” yang digunakan oleh Reapers—mereka dilemparkan untuk satu gelung. Senna, rakan Reaper yang tidak dikenali oleh Ichigo atau Rukia, datang untuk menyelamatkan mereka dan berjaya menangkis Blanks. Misteri semakin mendalam apabila fatamorgana dunia manusia tiba-tiba muncul di Soul Society. Apakah sebab di sebalik fenomena aneh itu, dan bagaimana ia berkaitan dengan Senna, yang mengelak sebarang soalan tentang identitinya?

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Bleach The Movie 1 : Memories Of Nobody

Memories Of Nobody

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *