Markah 7.44
Tanda
8 orang telah menanda

Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion – Mou Hitotsu no Hyourinmaru

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru di TapawSub. Jika ingin berkongsi Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru, sila gunakan pautan asal.
Bleach the Movie: The Diamond Dust Rebellion, 劇場版 BLEACH The DiamondDust Rebellion もう一つの氷輪丸
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2007 Durasi: 1 hr. 32 min. Jenis: Episod: 1 Sarikata: Malay Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru

Artefak berharga yang dikenali sebagai “King’s Seal” (“Ouin”) dicuri oleh sekumpulan orang misteri semasa pengangkutan di Soul Society. Toshiro Hitsugaya, Kapten Bahagian ke-10 Gotei 13, ditugaskan untuk mengangkut meterai, memerangi ketua kumpulan, dan tidak lama kemudian, hilang. Setelah kejadian itu, Seireitei mengisytiharkan Hitsugaya sebagai pengkhianat dan memerintahkan penangkapan dan pelaksanaan Hitsugaya. Ichigo Kurosaki enggan mempercayainya, dan bersama dengan Rangiku Matsumoto, Rukia Kuchiki, dan Renji Abarai, bersumpah untuk mengungkap dalang sebenar meterai yang dicuri, mencari Hitsugaya, dan membersihkan namanya. Sementara itu, Hitsugaya jahat mencari pelaku dan membongkar rahsia gelap mengenai shinigami yang sudah lama mati.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Bleach The Movie 2: The Diamond Dust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru

Diamond Dust Rebellion

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *