Markah 8.56
Tanda
5 orang telah menanda

Yakusoku no Neverland

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Yakusoku no Neverland di TapawSub. Jika ingin berkongsi Yakusoku no Neverland, sila gunakan pautan asal.
The Promised Neverland, 約束のネバーランド
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2019 Durasi: 22 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Kamarul Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Yakusoku no Neverland Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Yakusoku no Neverland

Dikelilingi oleh hutan dan pintu masuk berpagar, Rumah Grace Field didiami oleh anak-anak yatim yang bahagia hidup bersama sebagai satu keluarga besar, dijaga oleh “Mama” mereka, Isabella. Walaupun mereka dikehendaki mengambil ujian setiap hari, kanak-kanak bebas meluangkan masa mereka mengikut kesesuaian mereka, biasanya bermain di luar, selagi mereka tidak pergi terlalu jauh dari rumah anak yatim itu—peraturan yang mereka perlu patuhi walau apa pun. Walaupun begitu, semua yang baik mesti akan berakhir, kerana setiap beberapa bulan, seorang kanak-kanak akan diambil dan dihantar untuk tinggal bersama keluarga baru mereka, dan tidak akan didengari khabar mereka lagi.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Yakusoku no Neverland

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *