Markah 7.68
Iklan
Tanda
26 orang telah menanda

Gotoubun No Hanayome

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Gotoubun No Hanayome di TapawSub. Jika ingin berkongsi Gotoubun No Hanayome, sila gunakan pautan asal.
五等分の花嫁
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 11 Jan 2019 Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Gotoubun No Hanayome Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Gotoubun No Hanayome

Fuutarou Uesugi ialah pelajar sekolah menengah ace, tetapi menjalani kehidupan yang sukar. Keperibadiannya yang pendiri dan sifat suka menyendiri menyebabkan dia tidak berkawan, dan bapanya dibelenggu hutang, memaksa keluarganya untuk mengikis.

Suatu hari semasa rehat makan tengah harinya, Uesugi bertengkar dengan seorang pelajar pindahan perempuan yang telah menuntut “tempat duduknya”, menyebabkan mereka berdua tidak menyukai satu sama lain. Pada hari yang sama, dia diberi peluang keemasan untuk menjelaskan hutang keluarganya: pertunjukan tunjuk ajar persendirian untuk anak perempuan keluarga kaya, dengan gaji lima kali ganda daripada harga pasaran. Dia menerima lamaran itu, tetapi berasa ngeri apabila mendapati bahawa pelanggan, Itsuki Nakano, adalah gadis yang dia hadapi sebelum ini!

Selepas gagal cuba untuk kembali pada sisi baik Itsuki, Uesugi mendapati bahawa masalahnya tidak berakhir di situ: Itsuki sebenarnya adalah kembar lima, jadi sebagai tambahan kepadanya, dia juga mesti mengajar adik-adiknya-Miku, Yotsuba, Nino, dan Ichika —yang, walaupun diancam akan gagal, tidak mahu ada kaitan dengan tutor. Walau bagaimanapun, rezeki keluarganya berada dalam talian, jadi Uesugi meneruskan, bertegas dengan tekadnya untuk menghilangkan rasa benci adik-beradik mereka untuk belajar dan berjaya membawa mereka ke pengijazahan.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Gotoubun No Hanayome

Episod 01

720p

Episod 02

720p

Episod 03

720p

Episod 04

720p

Episod 05

720p

Episod 06

720p

Episod 07

720p

Episod 08

720p

Episod 09

720p

Episod 010

720p

Episod 011

720p

Episod 012

720p

Komen

  1. Meeonn says:

    Fav anime Doki doki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *