Markah 7.73
Tanda
6 orang telah menanda

Final Fantasy VII The Movie : Advent Children

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Final Fantasy VII The Movie : Advent Children di TapawSub. Jika ingin berkongsi Final Fantasy VII The Movie : Advent Children, sila gunakan pautan asal.
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 14 Sept 2005 Durasi: 2 Jam Jenis: Episod: 1 Sarikata: Bahasa Malaysia Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Final Fantasy VII The Movie : Advent Children Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Final Fantasy VII The Movie : Advent Children

Advent Children berlaku dua tahun selepas peristiwa permainan video main peranan Final Fantasy VII 1997, di mana antagonis Sephiroth cuba menyerap Lifestream (nadi dan jiwa Planet) dan dilahirkan semula sebagai tuhan. [1] Dia dikalahkan oleh Cloud Strife dan rakan-rakannya. Namun, mantra terakhir Sephiroth, Meteor, memusnahkan bandar Midgar. Sejak tamat permainan, mangsa Midgar yang terselamat mengasaskan bandar baharu Edge, di mana Cloud dan rakan zaman kanak-kanaknya Tifa Lockhart kini menjalankan perkhidmatan kurier dan merupakan penjaga kepada Denzel anak yatim dan anak angkat Barret Wallace, Marlene. Disebabkan berasa bersalah kerana gagal menyelamatkan Aerith Gainsborough, Cloud baru-baru ini telah berpindah dan mengasingkan dirinya daripada rakan-rakannya. Kisah ini juga menggambarkan bahawa ramai orang, termasuk Cloud dan Denzel, dijangkiti penyakit misteri yang dikenali sebagai “Geostigma,” yang tidak diketahui penawarnya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Final Fantasy VII The Movie : Advent Children

Final Fantasy VII The Movie : Advent Children

720p

Komen

    1. Baumkuchen21 says:

      Link ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *