Winter 2019

3D Kanojo: Real Girl 2nd Season

Hoods Entertainment
12 episodes · Siri Telah Tamat 3D Girlfriend 2nd Season, 3D彼女 リアルガール第2シーズン
7.67

Musim kedua untuk 3D Kanojo: Real Girl.

Gotoubun No Hanayome

Tezuka Production
12 episodes · Siri Telah Tamat 五等分の花嫁
7.68

Fuutarou Uesugi ialah pelajar sekolah menengah ace, tetapi menjalani kehidupan yang sukar. Keperibadiannya yang pendiri dan sifat suka menyendiri menyebabkan dia tidak berkawan, dan bapanya dibelenggu hutang, memaksa keluarganya untuk mengikis.

Suatu hari semasa rehat makan tengah harinya, Uesugi bertengkar dengan seorang pelajar pindahan perempuan yang telah menuntut “tempat duduknya”, menyebabkan mereka berdua tidak menyukai satu sama lain. Pada hari yang sama, dia diberi peluang keemasan untuk menjelaskan hutang keluarganya: pertunjukan tunjuk ajar persendirian untuk anak perempuan keluarga kaya, dengan gaji lima kali ganda daripada harga pasaran. Dia menerima lamaran itu, tetapi berasa ngeri apabila mendapati bahawa pelanggan, Itsuki Nakano, adalah gadis yang dia hadapi sebelum ini!

Selepas gagal cuba untuk kembali pada sisi baik Itsuki, Uesugi mendapati bahawa masalahnya tidak berakhir di situ: Itsuki sebenarnya adalah kembar lima, jadi sebagai tambahan kepadanya, dia juga mesti mengajar adik-adiknya-Miku, Yotsuba, Nino, dan Ichika —yang, walaupun diancam akan gagal, tidak mahu ada kaitan dengan tutor. Walau bagaimanapun, rezeki keluarganya berada dalam talian, jadi Uesugi meneruskan, bertegas dengan tekadnya untuk menghilangkan rasa benci adik-beradik mereka untuk belajar dan berjaya membawa mereka ke pengijazahan.

Mob Psycho 100 II

Bones
13 episodes · Siri Telah Tamat Mob Psycho 100 II, Mob Psycho 100 2nd Season, Mob Psycho Hyaku, Mob Psycho One Hundred, モブサイコ100 II
8.81

Sambungan Mob Psycho 100 S1

Yakusoku no Neverland

CloverWorks
12 episodes · Siri Telah Tamat The Promised Neverland, 約束のネバーランド
8.56

Dikelilingi oleh hutan dan pintu masuk berpagar, Rumah Grace Field didiami oleh anak-anak yatim yang bahagia hidup bersama sebagai satu keluarga besar, dijaga oleh “Mama” mereka, Isabella. Walaupun mereka dikehendaki mengambil ujian setiap hari, kanak-kanak bebas meluangkan masa mereka mengikut kesesuaian mereka, biasanya bermain di luar, selagi mereka tidak pergi terlalu jauh dari rumah anak yatim itu—peraturan yang mereka perlu patuhi walau apa pun. Walaupun begitu, semua yang baik mesti akan berakhir, kerana setiap beberapa bulan, seorang kanak-kanak akan diambil dan dihantar untuk tinggal bersama keluarga baru mereka, dan tidak akan didengari khabar mereka lagi.