Markah 6.72
Tanda
4 orang telah menanda

Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi di TapawSub. Jika ingin berkongsi Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi, sila gunakan pautan asal.
Yashahime: Princess Half-Demon, 半妖の夜叉姫 -戦国御伽草子-
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2020 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 24 Penterjemah: Ripman Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi

Kembar separuh syaitan Towa dan Setsuna sentiasa bersama, hidup bahagia di Jepun Feudal. Tetapi hari-hari gembira mereka berakhir apabila kebakaran hutan memisahkan mereka dan Towa dibuang melalui portal ke Jepun zaman moden. Di sana, dia ditemui oleh Souta Higurashi, yang membesarkannya sebagai anak perempuannya selepas Towa mendapati dirinya tidak dapat kembali ke zamannya.

Sepuluh tahun kemudian, Towa yang berusia 14 tahun sekarang adalah seorang pelajar yang cuba untuk menyesuaikan diri, walaupun pada hakikatnya dia sering bergaduh. Walau bagaimanapun, masalah yang tidak dijangka tiba di depan pintunya dalam bentuk tiga pelawat dari Jepun Feudal; Moroha, seorang pemburu hadiah; Setsuna, pembunuh syaitan dan saudara kembar Towa yang telah lama hilang; dan Mistress Three-Eys, syaitan yang mencari objek mistik. Bekerja bersama-sama, gadis-gadis itu mengalahkan musuh mereka, tetapi dalam proses itu, Towa mendapati dengan ngerinya bahawa Setsuna langsung tidak mengingatinya. Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi mengikuti pengembaraan tiga gadis itu ketika mereka berusaha untuk memulihkan ingatan Setsuna, serta menemui kebenaran tentang takdir mereka yang berkaitan.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Episod 14

Episod 15

Episod 16

Episod 17

Episod 18

Episod 19

Episod 20

Episod 21

Episod 22

Episod 22

Episod 23

Episod 24

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *