Markah 6.74
Iklan
Tanda
2 orang telah menanda

Katsugeki/Touken Ranbu

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Katsugeki/Touken Ranbu di TapawSub. Jika ingin berkongsi Katsugeki/Touken Ranbu, sila gunakan pautan asal.
Katsugeki Touken Ranbu, 活撃/刀剣乱舞
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2017 Durasi: 23 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Penterjemah: Shira Qila Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Katsugeki/Touken Ranbu Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Katsugeki/Touken Ranbu

Pada tahun 1863, era kekacauan bagi samurai akan berakhir, Jepun telah terbahagi kepada dua; antara mereka yang menyokong shogun dan anti-shogun.

Nasib dunia diancam oleh “Revisionis Sejarah” yang datang dari masa depan untuk mengubah perjalanan sejarah. Untuk melindungi sejarah, Saniwa (sage) dan dua pahlawan pedang bergegas ke Edo. Horikawa Kunihiro yang berbudi bahasa dan bertimbang rasa, dan Izuminokami Kanesada yang kurus tetapi berkemahiran, kedua-dua mereka berkhidmat kepada tuan yang sama, berhadapan dengan musuh bersama-sama sekumpulan pahlawan termasuklah Mutsunokami Yoshiyuki, Yagen Toushirou, Tonbokiri, dan Tsurumaru Kuninaga.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Katsugeki/Touken Ranbu

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Episod 13

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *