Markah 8.90
Tanda
59 orang telah menanda

Kimi no Na wa.

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Kimi no Na wa. di TapawSub. Jika ingin berkongsi Kimi no Na wa., sila gunakan pautan asal.
Your Name., 君の名は。
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2016 Durasi: 1 hr. 46 min. Jenis: Episod: 1 Sarikata: Malay Penterjemah: Sugoi no Fansub Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Kimi no Na wa. Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Kimi no Na wa.

Seorang pelajar perempuan sekolah tinggi bernama Mitsuha Miyamizu tinggal di sebuah desa rekaan bernama Itomori di kawasan pergunungan daerah Hida, Jepun. Dia berasa bosan hidup di desa dan impikan dapat hidup sebagai seorang lelaki kacak dalam hidupnya yang seterusnya. Mitsuha mula bertukar jasad berkali-kali dengan Taki Tachibana, seorang pelajar lelaki sekolah tinggi di Tokyo, apabila mereka bangun.

Mereka berkomunikasi antara satu sama lain dengan menulis pesanan pada kertas, telefon mereka, dan pada badan mereka sendiri. Mitsuha cetuskan hubungan antara Taki dengan rakan sekerjanya Miki, sementara Taki menjadikan Mitsuha semakin popular di sekolah sehingga budak-budak lelaki takut dengannya dan perempuan jatuh cinta dengannya.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Kimi no Na wa.

Kimi no Na wa.

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *