Markah 7.62
Tanda
5 orang telah menanda

Orange

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Orange di TapawSub. Jika ingin berkongsi Orange, sila gunakan pautan asal.
Orange, orange(オレンジ)
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2016 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 13 Penterjemah: Dean Amx Dipos Oleh: Niee Senpai Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Orange Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Orange

Suatu hari, Naho Takamiya menerima surat yang ditulis oleh dirinya sendiri dari sepuluh tahun pada masa akan datang. Setelah Naho membaca surat itu, segala perkara yang terjadi, termasuk pemindahan pelajar baru ke dalam kelas bernama Kakeru Naruse, adalah sama seperti yang tertulis di atas surat itu.

Naho dari sepuluh tahun kemudian berulang kali menyatakan bahawa dia mempunyai banyak penyesalan, dan dia nekad untuk memastikan Naho dari masa lalu boleh membuat keputusan, terutamanya yang tepat mengenai Kakeru. Apa yang lebih mengejutkan ialah dia mendapati bahawa sepuluh tahun kemudian, Kakeru tidak lagi bersama mereka. Naho pada masa depan meminta dia untuk menjaganya dengan teliti.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Orange

Batch

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *