Markah 8.40
Iklan
Tanda
94 orang telah menanda

Sono Bisque Doll Wa Koi wo Suru

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru di TapawSub. Jika ingin berkongsi Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru, sila gunakan pautan asal.
その着せ替え人形は恋をする
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: Jan 09, 2022 Durasi: 23 minit per episod Musim: Jenis: Episod: 12 Sarikata: Malay Penterjemah: Baumkuchen21 Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Wakana Gojo ialah budak sekolah menengah yang ingin menjadi kashirashi–seorang tukang mahir yang membuat anak patung Hina Jepun tradisional. Walaupun dia sangat berminat dengan kraf itu, dia tidak tahu apa-apa tentang trend terkini dan sukar menyesuaikan diri dengan kelasnya. Kanak-kanak yang popular–terutamanya seorang gadis, Marin Kitagawa–seolah-olah mereka hidup dalam dunia yang sama sekali berbeza. Itu semua berubah satu hari, apabila dia berkongsi rahsia yang tidak dijangka dengannya, dan dunia mereka yang sama sekali berbeza bertembung.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Batch Episod 1-12

1080p

Komen

  1. Meeonn says:

    10/10 terbaik 👍

    1. Syaza says:

      Cam mana nk tengk duh…aq x paham haha😅

      1. Baumkuchen21 says:

        tekan Gdrive kat bawah

      2. Meeonn says:

        Tekan GDrive lepas tu skip semua iklan

  2. Fans Marin says:

    Studio Cloverworks mmg mantap do buat anime romance hahaha bru 3eps tp feel dia fuhh… Apa² pon tq admin yg translate cite ni huhuhu

  3. Aiman says:

    Kualiti ok cuma sub dia laju sangat wehh aku dh Lembab sikit baca .. slow kan sikit x boleh ke ada part yg panjang tpi skjp gile dh hilang .. asik kena pause je nak tengok .. btw cerita best

    1. Baumkuchen21 says:

      kena baca laju-laju… timing dan kelajuan dah tak boleh ubah

      1. Aiman says:

        Bukan kena baca laju2 memang dh sub laju nak mati nk buat cmna dh ler Kecik lepastu tempat kedai nama kat telefon pun nk tulis juga buat semak je lebih syok tengok yg sub indo punya

  4. Ikan says:

    Mau tanya aku di galeri tapi tak ada suara macam mane

    1. Baumkuchen21 says:

      guna video player macam VLC player …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *