Markah 7.97
Tanda
4 orang telah menanda

Youjo Senki

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Youjo Senki di TapawSub. Jika ingin berkongsi Youjo Senki, sila gunakan pautan asal.
Saga of Tanya the Evil, The Military Chronicles of a Little Girl, 幼女戦記
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2017 Durasi: 24 min. per ep. Musim: Jenis: Episod: 12 Penterjemah: Dean AMX Dipos Oleh: Escanor Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Youjo Senki Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Youjo Senki

Tanya Degurechaff ialah seorang askar muda yang terkenal dengan sifat kekejaman seperti pemangsa dan kebolehan taktikal yang luar biasa, sehingga dia mendapat jolokan “Devil of the Rhine.” Di bawah penampilannya yang tidak berbahaya, walau bagaimanapun, terletak jiwa seorang lelaki yang mencabar Being X, Tuhan yang mengaku dirinya sendiri, kepada pertempuran akal—yang mengakibatkan dia dijelmakan semula sebagai seorang gadis kecil ke dalam dunia peperangan ajaib.

Bersemangat dengan penentangan, Tanya berazam untuk dapat naik pangkat ketenteraan negaranya sambil perlahan-lahan menjerumus ke dalam perang dunia, dengan hanya Being X yang terbukti menjadi penghalang paling kuat dalam mencipta semula kehidupan aman yang pernah dia ketahui. Tetapi tindakan perseptif dan inisiatif tempurnya mempunyai kesan sampingan yang tidak diingini: mendorong Empayar yang perkasa menjadi salah satu negara paling berkuasa dalam sejarah umat manusia.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Youjo Senki

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *