Markah 7.44
Tanda
21 orang telah menanda

Buddy Daddies

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Buddy Daddies di TapawSub. Jika ingin berkongsi Buddy Daddies, sila gunakan pautan asal.
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2023 Durasi: 24 minit Musim: Jenis: Episod: 13 Sarikata: LaXmana Penterjemah: LaXmana Dipos Oleh: LaXmana Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Buddy Daddies Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Buddy Daddies

Pembunuh upahan Kazuki Kurusu dan Rei Suwa bertemu Miri, seorang anak gadis yang mencari ayahnya pada Hari Krismas. Tanpa disangka, Kazuki, Rei, dan Miri tinggal bersama.

Kazuki Kurusu, seorang kontraktor/penyelaras jenayah yang tinggal bersama sahabat baiknya, Rei Suwa yang telah dilatih sejak kecil untuk menjadi pembunuh upahan profesional. Kazuki suka berjudi dan berfoya-foya dengan wanita, manakala Rei seorang yang jarang bercakap yang menghabiskan masanya bermain permainan video. Pada suatu hari, kedua-dua sahabat itu akhirnya menjaga Miri Unasaka, seorang kanak-kanak perempuan berusia empat tahun yang ayahnya seorang bos mafia, selepas Miri secara tidak sengaja merayau-rayau dalam pertempuran di sebuah hotel ketika mencari ayahnya.

(Sumber: IMDb)

Watak & Pengisi Suara

Suwa, Rei Main
Uchiyama, Kouki Japanese
Kurusu, Kazuki Main
Unasaka, Miri Main
Kino, Hina Japanese
Carol Supporting
Nakano, Saima Japanese
Kurusu, Yuzu Supporting
Itou, Shizuka Japanese
Hayami, Atsushi Supporting
Okitsu, Kazuyuki Japanese
Hanyuu, Anna Supporting
Terui, Haruka Japanese
Dorothy Supporting
Kugi, Kyuutarou Supporting
Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Buddy Daddies

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 08.5

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Episod 12

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *