Markah 7.81
Tanda
23 orang telah menanda

DanMachi 4th Season

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan DanMachi 4th Season di TapawSub. Jika ingin berkongsi DanMachi 4th Season, sila gunakan pautan asal.
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV, DanMachi 4th Season, Is It Wrong That I Want to Meet You in a Dungeon 4th Season, ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうかⅣ 新章 迷宮篇
Status: Telah Tamat Studio: Diterbitkan: 2022 Musim: Jenis: Episod: Unknown Sarikata: LaXmana Penterjemah: LaXmana Dipos Oleh: LaXmana Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun DanMachi 4th Season Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis DanMachi 4th Season

Pengembara gagah berani, Bell Cranel naik level lagi. Tapi dia masih belum boleh berpuas hati dengan kejayaannya. Perjalanan Familia Hestia masih jauh untuk berdiri sama tinggi dengan Familia lain di Orario— tapi sebelum Bell memulakan misi seterusnya, laporan tentang pembunuhan kejam menggegarkan komuniti pengembara! Salah satu sekutu rapat Bell dituduh melakukan jenayah yang mengerikan itu, dan terpulang kepada Bell dan rakan-rakannya untuk membersihkan nama mereka seterusnya mendedahkan plot jahat yang berlaku di dungeon yang lebih dalam.

(Sumber: Sentai Filmworks)

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun DanMachi 4th Season

Episod 00

Episod 01

Episod 02

Episod 03

Episod 04

Episod 05

Episod 06

Episod 07

Episod 08

Episod 09

Episod 10

Episod 11

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *