Markah 7.64
Tanda
3 orang telah menanda

Shingeki no Bahamut: Genesis

Anda tidak dibenarkan memuat naik kembali atau menjual hasil terjemahan Shingeki No Bahamut : Genesis di TapawSub. Jika ingin berkongsi Shingeki No Bahamut : Genesis, sila gunakan pautan asal.
神撃のバハムート GENESIS
Status: Telah Tamat Studio: Durasi: 24 Minit Per Episod Musim: Jenis: Episod: 24 Sarikata: Bahasa Malaysia Dipos Oleh: Baumkuchen21 Tarikh Dipos: Kemas Kini Akhir:
Muat turun Shingeki No Bahamut : Genesis Sarikata Bahasa Melayu Percuma hanya di TapawSub.

Sinopsis Shingeki No Bahamut : Genesis

Beribu-ribu tahun yang lalu, naga purba Bahamut mendatangkan malapetaka ke atas tanah Mistarcia, sebuah dunia di mana kedua-dua tuhan dan syaitan tinggal di kalangan manusia. Bekerjasama untuk menghalang kemusnahan dunia, dewa-dewa saingan hampir tidak berjaya menutup Bahamut, bersetuju untuk membahagikan kunci antara mereka supaya naga itu akan kekal dipenjarakan selama-lamanya.

Dengan dunia yang selamat daripada kemusnahan Bahamut, ia adalah perniagaan seperti biasa untuk pemburu hadiah seperti Favaro Leone. Menjalani gaya hidup yang santai dan mementingkan diri sendiri, Favaro yang amoral meneruskan kerjanya sambil melarikan diri dari pemburu anugerah Kaisar Lidfard, seorang lelaki soleh yang bersumpah membalas dendam terhadap Favaro. Bagaimanapun, kehidupan Favaro yang riang dilemparkan ke dalam huru-hara apabila dia bertemu dengan Amira, seorang wanita misteri yang memegang separuh daripada kunci keamanan dunia yang rapuh.

Shingeki no Bahamut: Genesis mengisahkan tentang sekumpulan pahlawan yang tidak mungkin terperangkap di tengah-tengah pertembungan epik antara tuhan dan syaitan, terpaksa mengukir jalan mereka sendiri dalam menghadapi ribut yang akan berlaku.

Untuk Cara Muat Turun Anda Boleh Lihat Di Atas! Jika Ada Link Yang Sudah Mati, Sila Laporkan Di Ruangan Aduan Kerosakan.

Muat Turun Shingeki No Bahamut : Genesis

Batch Episod 1-24

720p

Komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *